Η ΟΜΑΔΑ

Η ΟΜΑΔΑ

To Κέντρο Ψυχολογικής Ανάπτυξης weRelate δημιουργήθηκε το 2009 από την Μαρία Σαμιώτη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου. Μέσα από την συνεργασία εξειδικευμένων επαγγελματιών, τη γνώση και την εμπειρία τους, το Κέντρο αποσκοπεί στην ολιστική και αποτελεσματική ψυχολογική στήριξη και διαχείριση ενός διευρυμένου πεδίου καταστάσεων, συμπτωμάτων ή δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στη σύγχρονη πραγματικότητα. Με επίκεντρο την έννοια της σύνδεσης και της ενσυναίσθησης και γνώμονα τη διαρκή ανάπτυξη βοηθάμε τα άτομα να βελτιώσουν την ζωή τους, να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η Ομάδα Συνεργατών

"Η Μαρία Σαμιώτη έχει πολυδιάστατη εκπαίδευση και επαγγελματική εμπειρία. Είναι Οικογενειακή Συσ

Read More

ψυχοθεραπευτρια ,οικογενειακη θεραπευτρεια , Founder weRelate

Είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (ΕΨΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Σκέψης

Read More

Ο Δημήτριος Πέτσιος είναι Κλινικός Διαιτολόγος-Αθλητικός Διατροφολόγος κάτοχος Master Practitioner in Eating D

Read More

Διατροφολόγος

“Oι άνθρωποι είναι σημαντικοί γιατί δίνουν ζωή στα συστήματα”

Ευχαριστίες

Οι επιτυχημένες ομάδες αποτελούνται συνήθως από απλούς αλλά μοναδικούς ανθρώπους που κάνουν εξαιρετικά πράγματα. Η επιτυχημένη ανανέωση και αναδημιουργία του werelate.gr ως ένας δυναμικός ιστότοπος ψυχολογικής και πνευματικής ανάπτυξης οφείλεται στα μοναδικά άτομα μίας ομάδας που κάνουν εξαιρετικά εμπνευσμένα πράγματα ως συνέχεια της δικής τους προσωπικής ανάπτυξης και ατομικής μεταμόρφωσης. Αυτοί οι άνθρωποι διασυνδέθηκαν με τρόπο μοναδικό και με βοήθησαν να  δώσω ζωή στο weRelate.

Όλοι όσοι αναφέρονται παρακάτω, έχουν αγγίξει αυτό το «εγχείρημα» με τρόπο μοναδικό και καθοριστικό και τους είμαι ευγνώμων.

Στο Νομικό Τμήμα και την Άννα Λαουτάρη, που μαθαίνω μαζί της και με κάνει πιο θαρραλέα. Στη Χριστίνα Παπαδήμα για το αυθεντικό της καθρέπτισμα και την απόδοση της πορείας μου σε υπέροχα κείμενα. Στη Βάλια Σακελαριάδη για το χάρισμα της να αποδίδει σε σύμβολα και εικόνες, τα λόγια και τις σκέψεις μου. Στη Μαρίνα Μπακλατζή που συμπορεύεται υπομονετικά μαζί μου στα κείμενα και τις μεταφράσεις. Στην ομάδα της zonepage, την Ελένη Παπαδόγιαννη, τον Νίκο Ζιώζα και την Άννα Κουκιά, είναι τιμή μου να δουλεύω με μία τόσο εγκάρδια και συνεργάσιμη ομάδα. Στη Χάρις Κυριακίδη είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τα μοναδικά της χαρίσματα και χρήσιμες δεξιότητες της. Στην Ελίζα Κάτσου που με ωθεί να ζητάω το καλύτερο για εμένα και για τη ζεστή ανακαίνιση στο χώρο του werelate.

Θέλετε να μάθετε για εμάς;