Βιωματικά Εργαστήρια

Βιωματικά Εργαστήρια

Βιωματικά Εργαστήρια

Στο χώρο του werelate διοργανώνονται κάθε χρόνο βιωματικά εργαστήρια που απευθύνονται κυρίως σε ενήλικες και καλύπτουν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, την οικογένεια και τον γονεϊκό ρόλο, τον εργασιακό χώρο, τα συναισθήματα, την εικόνα σώματος κ.α. Τα εργαστήρια αυτά αποτελούν στοχευμένες παρεμβάσεις με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μέσω των οποίων τα άτομα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώση με ενεργητικό χαρακτήρα μέσα από το μοίρασμα και την επεξεργασία του βιώματός τους.

Μέσω μιας οργανωμένης ομαδικής διαδικασίας, σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο, με την καθοδήγηση και την  βοήθεια εκπαιδευμένου θεραπευτή, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν τις δικές τους δυνατότητες, δεξιότητες και συναισθήματα. Παράλληλα με την επεξεργασία προσωπικών βιωμάτων και την αλληλεπίδραση με τους άλλους συμμετέχοντες, αναζητούν και δοκιμάζουν λύσεις, πειραματίζονται σε πιο εκφραστικούς τρόπους επικοινωνίας, έρχονται σε επαφή με ενδοπροσωπικές και διαπροσωπικές συγκρούσεις και αποκτούν καλύτερη γνώση του εαυτού τους.

Τα βιωματικά εργαστήρια ανακοινώνονται στον ιστότοπό μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε. Ακολουθήστε μας στο FB και στο Instagram και ενημερωθείτε άμεσα για τις δραστηριότητες μας.

Θέλετε να μάθετε για εμάς;