Διαδικτυακές Συνεδρίες

Διαδικτυακές Συνεδρίες

Διαδικτυακές Συνεδρίες

Η ψυχοθεραπεία στο διαδίκτυο είναι η πρακτική της συνεργασίας με έναν ειδικό ψυχικής υγείας με στόχο να κάνει τη ζωή του ατόμου πιο ευτυχισμένη, πιο υγιή και πιο παραγωγική. Η ιδέα είναι ότι το άτομο μπορεί να εργαστεί με έναν θεραπευτή on-line, αντί σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον γραφείου. Αυτή η μορφή συνεδριών επιτρέπει τη διαπροσωπική σχέση από την άνεση του προσωπικού χώρου του ατόμου/ ενδιαφερόμενου..

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής και η βελτίωση της τεχνολογίας και των μέσων επικοινωνίας έχουν εκμηδενίσει τις αποστάσεις. Σήμερα, η τεχνολογία παρέχει την δυνατότητα σε όλους να βοηθηθούν από το δικό τους χώρο, όπου κι αν βρίσκονται. Η ψυχοθεραπεία στο διαδίκτυο είναι κατάλληλη για άτομα που ταξιδεύουν συχνά (επαγγελματίες, αθλητές), φοιτητές ή είναι κάτοικοι της Ελληνικής επαρχίας, φοιτητές ή Έλληνες κάτοικοι του εξωτερικού καθώς και για άτομα που έχουν περιορισμένο χρόνο για μετακινήσεις.  Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με έναν θεραπευτή on-line είναι τα ίδια με τη συνεδρία με φυσική παρουσία.  Σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, το άτομο μπορεί να μιλήσει ανοιχτά και να εργαστεί ελεύθερα για τα θέματα που καλείται να διαχειριστεί, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί ή να συναντήσει τον θεραπευτή αυτοπροσώπως.

Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας δοθούν οδηγίες για τον τρόπο και το μέσο (Skype, Viber, WhatsApp) της διαδικτυακής συνεδρίας καθώς και τους τρόπους πληρωμής. Ένας υπολογιστής ή κινητό τηλέφωνο με σύνδεση στο Internet, ακουστικά και μικρόφωνο είναι αρκετά για να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας.   Εάν είστε απρόθυμοι ή είστε αβέβαιοι εάν η ψυχοθεραπεία στο διαδίκτυο είναι κατάλληλη για εσάς, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε απορία, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι.

Μάθετε περισσότερα

Ψυχοθεραπεία

Θέλετε να μάθετε για εμάς;